Handelsbetingelser

Produktinformation

På produktsiden beskrives væsentlige egenskaber for varerne, yderligere oplysninger eller spørgsmål bedes sendt til sales@printeryarn.eu.

De fleste produkter er forbrugsprodukter, der medfølger derfor ingen manual til produkterne. I tilfælde hvor der tale om et egentligt produkt, vil der medfølge manuel på nordisk eller engelsk.

 

Priser

Alle priser vises inkl. dansk moms, ekskl. fragt.

Alle priser er dagspriser, kun gældende på bestillingstidpunktet (ordrebekræftelsen), priser justeres løbende i forhold til kursændringer og markedspriser.

Rabatter og rabatkuponer, vil ligeledes have en begrænset anvendelse.

 

Betaling

Betalingstransaktioner behandles direkte af Nets. Printergarn modtager, opbevarer og videregiver IKKE oplysninger vedr. betalinger.

Følgende betalingsformer understøttes: Dankort, VISA, MasterCard, MobilePay.

Det er muligt at oprette en offentlig konto ved at kontakte os, med oplysninger om EAN nummer.

Betalingstransaktionen gennemføres først, når varen afsendes fra Printergarn.

 

Levering

Ordre afsendes normalt inden for 1-3 hverdage, fragtselskabet bruger normalt 1-2 dage fra de modtager pakken før den udleveres.

Prisen for levering udregnes automatisk af webshoppen og kan ses i indkøbskurven, hvor der ligeledes kan vælges leveringsform.

Det er muligt at opnå fri fragt til GLS PakkeShop på ordre på mere end DKK 499,-

Det er ikke muligt at afhente varer på adressen

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation

Når du handler på Printergarn.dk, har du 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler ved varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb (Kun på den del der sket indgreb på).

Du skal reklamere i rimelig tid, efter du har konstateret fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Rettidig reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få den omleveret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Reklamationer vedrørende varer købt på Printergarn.dk skal rettes til kundeservice via e-mail. For at sikre hurtig reklamationsbehandling, bedes du lave en fyldestgørende beskrivelse af det, du vil reklamere over, samt evt. vedhæfte et eller flere beskrivende billeder. Såfremt vi vurderer at varan skal returneres, fremsender vi returlabel pr. email du kan benytte til fremsendelsen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Returadressen fremgår af den returlabel du modtager fra os.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk; Ved oprettelse af reklamation på produkter, hvor fejl eller defekt ikke kan konstateres eller ikke er dækket af reklamationsretten, vil produktet blive returneret inklusiv et testgebyr samt evt. returfragt. Testgebyret beløber sig til DKK 200,00 og returfragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

På Printergarn er det nemt for dig at få relevant information gennem links til producenter og guides. Disse hjemmesider er uden for Printergarn's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Printergarn, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Printergarn's egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Printergarn's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, udbrud af epidemier, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Printergarn afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Printergarn.

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail sales@printeryarn.eu.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, med mindre dette er aftalt med os på forhånd.

 

Returnering

 

Varens stand, når du sender den retur

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

For forbrugsvarer gælder det at, de skal være i ubrudt original emballage.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Det er ikke nok, blot at lade pakken gå retur ved ikke at afhente denne i pakkeshoppen, ej heller at returnerer pakker uden foregående aftale med Printergarn eller dennes kundeservice. Pakker sendt retur, uden foregående aftale vil blive pålagt et håndterings gebyr på DKK 125,00, inklusiv moms. pr. pakke.

 

Tilbagebetaling ved returnering

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Printergarn

Lavenvej 2b

8600 Silkeborg

Danmark

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varen er fejlbehæftet (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Printergarn har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, eller almen slid og slidtage, ved brug.

 

Hvor hurtigt skal du reagerer ved fejlbehæftede varer?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Refundering af fragtomkostninger

Når du skal reklamere/returnere en vare købt hos hos Printergarn skal dette gå gennem vores kundeservice. Normal procedure er, at der gennem vores kundeservice sendes en retur-fragtseddel, som skal påføres returpakken. Denne kan efterfølgende indleveres til den respektive transportør, GLS pakkeshop eller PostNord butik.

Vi dækker ikke fragtomkostninger for returvarer/reklamationer der er sendt med eget/eksternt fragtselskab. 

Varen sendes til:

Printergarn

Bygmarken 14

5492 Vissenbjerg

Danmark

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Fejl og mangler

Fejl ved et produkt som følge af naturligt slid, overlast, mangelfuld betjening, hændeligt uheld eller andre forhold, for hvilke Køber bærer ansvaret eller risikoen, udgør ikke en mangel ej heller dækket af garanti. Sliddele defineres bla. som bearings, rods og andre bevægelige dele. Hertil tilføjes også de varme dele ved elektronik og 3dprint især der typisk gælder hotends, dyser, heated bed – emneplade mv. samt tilhørende glas eller anden belægning.

Produktionsfejl dækkes efter købelovens paragraffer og henvendelse herom sker gennem kundeservice på sales@printeryarn,eu med gyldigt ordre id/faktura.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Cookie-politik

Vi bruger cookies til at spore vores kunders adfærd på vores hjemmeside, dette gør vi for at kunne videreudvikle og optimere vore hjemmeside. Vi gemmer ikke personlige oplysninger i cookies.

Hvis du allerede har givet samtykke, men ønsker at trække samtykket tilbage, kan dette gøres ved at slette alle cookies, der er relateret til vores hjemmeside, via din browser.

 

Persondatapolitik

I forbindelse med at du afgiver en ordre, udfylder vores kontaktformular, tilmelder dig vores nyhedsmail eller kontakter os via mail, er det nødvendigt, at du afgiver oplysninger som eksempelvis navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse.

Personoplysningerne registreres hos Printergarn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på printergarn.eu er ejeren af Printeryarn.

 

I forbindelse med ordrebehandling og evt. nyhedsbrev videregives følgende oplysninger;

Prestashop (Shopløsning): Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse

Shipmondo (Logistikpartner): Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse

Trustpilot (Kundescore): Navn og E-mail adresse

(Økonomistyring): Navn, adresse, telefonnummer og E-mail adresse

Ved firmakøb registreres og videregives ligeledes firmanavn og evt. CVR nummer.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til øvrig tredjemand.

Som registreret hos Printeryarn har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: sales@printeryarn.eu eller ved at ringe til os på +45 28105753

Følgende personer har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:

Direktøren

Kundeservice

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk 

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr 

 

Hjemmesiden www.printeryarn drives af

JuniorSoft v/Janus Rossing

Lavenvej 2b

8600 Silkeborg

CVR: 29047391

sales@printeryarn.eu

Tlf. +45 28105753

 

Forbehold for ændringer

Printergarn forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Links

E-mærket: https://www.emaerket.dk

Nets: https://www.nets.dk

FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel): https://www.fdih.dk

Forbrugerrådet Tænk: https://taenk.dk

Forbrugerstyrelsen: https://www.forbrug.dk

Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk

MiljøvenligPakning: https://miljoevenlig-pakning.dk/

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08. marts 2021